Mike's fietsverhuur Amsterdam

Wij zijn gespecialiseerd in “under cover” huurfietsen, dus geen grote borden aan de voorzijde voorzien van reclame. Dit geeft je meer anonimiteit en plezier als je in of rond Amsterdam fietst. Wij hebben een grote variatie aan kleuren, voor ieder wat wils, dus als je een fiets wilt huren in Amsterdam kom bij ons langs voor een stoere huurfiets.

Om een fiets te huren, kun je langs komen bij onze winkel, Mike’s Bike Tours & Rentals op de Prins Hendrikkade nummer 176 in Amsterdam.

Looptijd Zonder verzekering Met verzekering
1-4 uur € 5 € 7
1 dag Terug dezelfde dag 18.00 uur € 8 € 10
24 uur € 10 € 12
's Nachts Terug volgende dag 18.00 uur € 13 € 15
1 week € 35 € 49
Extra dagen + € 6 + € 8
* Verzekering is tegen diefstal en schade.

Voor alle huurfietsen geldt een borg per groep, dit kan één van de volgende zijn: Paspoort, Nederlandse identiteitbewijs, rijbewijs of 300 € contant geld.

Je kan kiezen tussen een fiets met, of zonder diefstalverzekering. De verzekering dekt 100% van de gestolen fiets zo lang jij de originele sleutels kunt overhandigen als bewijs dat je de fiets op slot hebt gedaan. Als je geen verzekering hebt dan betaalt je ons € 300 als de fiets gestolen wordt.

Al onze huurfietsen zijn van Electra Bike. Wij hebben Townies en Beach Cruisers die fantastisch zijn voor rondfietsen in Amsterdam en omgeving.

Wij hebben huurfietsen met 6/7 versnellingen, die hebben twee handremmen.

Twee sloten zijn inbegrepen bij elke huurfiets. Zet de fiets altijd dubbel op slot aan iets wat stevig verankerd is, bij voorkeur aan een fietsrek.

Houd er rekening mee dat wij geen kinderen fietsen verhuren en ook geen fietsen met kinderzitjes, tandems, driewielers of bakfietsen.

Geen grote borden aan de fiets voorzien van reclame!

Onze wekelijkse fietsverhuur tarief is 49 € per week en is beschikbaar via onze boekingspagina.

Wij zijn gesloten voor fietsverhuur op Koningsdag; 27 april. Tijdens de kerstdagen en Nieuwjaarsdag zijn wij ook gesloten (van 24 tot en met 26 december en 1 januari).